Η τοποθεσία της βίλας μας στη Λευκάδα - Blue Chill Villa

Τοποθεσία

Η Blue Chill Villa βρίσκεται στο γραφικό χωριό Τσουκαλάδες στη Λευκάδα. Η τοποθεσία της βίλας μας, μόλις 7 χλμ από την πόλη της Λευκάδας την καθιστά ιδανική επιλογή διαμονής για όσους αναζητούν γαλήνη και ηρεμία, χωρίς να βρίσκονται μακριά από το κέντρο του νησιού!

Οι Τσουκαλάδες είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό στη δυτική ακτή της Λευκάδας. Φωλιασμένο σε ένα καταπράσινο οροπέδιο, έχει φανταστική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Παρόλο που έχει εξελιχθεί σε ένα δημοφιλή προορισμό, χάρη στην κοντινή του απόσταση στην πόλη της Λευκάδας, το χωριό δεν έχει χάσει την παραδοσιακή του γοητεία. Το παρθένο φυσικό τοπίο του, η απομονωμένη τοποθεσία του και η πανέμορφη θέα του θα σας κάνουν να ερωτευτείτε αυτό το χωριουδάκι!

Επιπλέον, οι Τσουκαλάδες βρίσκονται κοντά σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Λευκάδας: τον Άγιο Νικήτα και το Κάθισμα. Στο χωριό Τσουκαλάδες και σε μικρή απόσταση από την Blue Chill Villa θα βρείτε επίσης πολλές παραδοσιακές ταβέρνες, καφετέριες, mini market, φαρμακείο, φούρνο και ζαχαροπλαστείο.

Η τοποθεσία των Τσουκαλάδων είναι ιδανική για όσους θέλουν να βρίσκονται κοντά στο κέντρο του νησιού, τις καλύτερες παραλίες και τις ανέσεις, αλλά αρκετά μακριά ώστε να απολαύσουν μία ήρεμη διαμονή!

Λευκάδα

Η Λευκάδα, η οποία είναι γνωστή και ως η “Καραϊβική της Ελλάδας”, βρίσκεται στην καρδιά του Ιονίου πελάγους και είναι ένα από τα πιο όμορφα και εξωτικά Ελληνικά νησιά!

Παραλίες

Οι παραλίες της Λευκάδας είναι αναμφισβήτητα οι θησαυροί του νησιού!